El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

MÓNNATURA PIRINEUS REP EL CERTIFICAT DESTINACIÓ DE TURISME FAMILIAR

Turisme familiar

El passat mes de juliol va tenir lloc a Esterri d’Àneu l’acte de lliurament del diploma de Destinació de Turisme Familiar (DTF) que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT).
El DFT és un segell d’especialització que s’atorga a les destinacions que ofereixen serveis i equipaments a les necessitats de les famílies i que ara per primer cop es lliura a una destinació de l’interior. Fins ara Catalunya comptava amb 13 DTF certificades totes a: la Costa Brava, la Costa de Barcelona i la Costa Daurada.
Les destinacions i equipaments hotelers certificats amb aquest segell destaquen per la seva qualitat i pel seu posicionament enfront el target de client familiar, també han de complir una sèrie de requisits, tant a nivell de destinació com a nivell d’establiments i serveis turístics. En el cas de les destinacions d’interior, han de comptar amb com a mínim un recurs natural (parc nacional, parc natural, paratge natural d’interès nacional o reserva natural) o una estació d’esquí, a una distància màxima de cinc quilòmetres de qualsevol dels municipis de la destinació. Així mateix, la destinació ha de comptar amb una oferta lúdica adreçada a infants de diferents edats i a més, una part dels seus establiments han de comptar amb mesures específiques per a infants.
Cal destacar que MónNatura Pirineus reuneix totes aquestes característiques i requeriments que han permès que el nostre equipament sigui el primer Alberg de Joventut, junt amb el d’Espot, que rep la certificació DTF.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Setembre 18, 2013 by in Gent per la natura and tagged , , .

Contacta amb Territori i Medi Ambient

%d bloggers like this: