El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

MÓNNATURA DELTA REP EL PREMI DE TURISME RESPONSABLE

MónNatura Delta ha estat guardonat en els I Premis de Turisme Responsable de Catalunya, en la categoria de Millor gestió del patrimoni natural i la protecció del medi ambient a través del turisme.

Aquest guardó reconeix i distingeix a MónNatura Delta de l’Ebre per emprar el turisme en benefici de la vida silvestre i la conservació de l’hàbitat.

Han estat els mateixos visitants i la indústria turística els que han nominat a les empreses que presenten bones pràctiques.

Amb les nominacions a la mà, l’Observatori de Turisme Responsable de TSI-Turisme Sant Ignasi (Universitat Ramón Llull) conjuntament amb els membres ICRT Barcelona-Catalunya han seleccionat els guanyadors en cadascuna de les vuit categories: millor allotjament petit, millor allotjament gran, millor contribució a l’economia social, millor proveïdor de turisme accessible i inclusiu, millor proveïdor d’excursions responsables, millor gestió del patrimoni cultural a través del turisme, millor gestió del patrimoni natural i la protecció del medi ambient a través del turisme, i millor iniciativa en el turisme responsable.

Els premis s’han lliurat paral·lelament a la 7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions que s’ha dut aquests dies a Barcelona. És el primer cop que aquesta conferència es dur a terme a Europa, des que el 2002 es va fer la primera a Ciutat del Cap. El congrés és itinerant i es fa cada vegada en un indret diferent del món, però la voluntat és que els premis es convoquin cada any a Catalunya.

logo_colours-300x300[1]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

%d bloggers like this: