El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

BOJOS PER LA CIÈNCIA, FINS EL 14 D’OCTUBRE!


La Fundació Catalunya-La Pedrera presenta com a novetat d’aquest curs 2014-2015 el programa Bojos per la Natura, dins del marc de Bojos per la Ciència, un programa d’excel·lència i d’estímul del talent científic entre els joves que aprofundeix en la teoria i les tècniques científiques en els diferents camps proposats. Bojos per la Ciència es duu a terme en col·laboració amb alguns dels principals centres de recerca del país.

Logo-Bojos-Ciencia_Natura-V-Vermell

Bojos per la Natura, amb la col·laboració de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals- Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) s’adreça als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en aquest camp. Les sessions es duran a terme durant els dissabtes a partir del mes de gener de 2015 i es tractaran diferents temes científics actuals.

El període d’inscripció de #bojosperlaciencia (@catfundacio) romandrà obert fins al 14 d’octubre. http://icta.uab.es/bojosnatura/natura.php

Els alumnes, que hauran de passar un procés de selecció, treballaran als propis centres de recerca juntament amb els investigadors que ho fan habitualment i faran pràctiques a indrets amb un valor naturalístic tan notable com la Muntanya d’Alinyà o el Delta de l’Ebre. D’aquesta manera podran experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, fet que els permetrà guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d’avantguarda, així com posicionar-se per a una possible carrera professional dins la branca científica que hagin escollit.

AL08403

Aquest programa formatiu ofereix l’oportunitat als estudiants d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en diferents camps de recerca: química, bioquímica, biomedicina, noves tecnologies, arqueologia, economia, matemàtiques i natura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

A %d bloguers els agrada això: