El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

BONES PRÀCTIQUES DE RESPONSABILITAT SOCIAL PER A MÓNNATURA PIRINEUS

MónNatura Pirineus va rebre el reconeixement per Bones practiques de responsabilitat social corporativa en l’acte celebrat el passat 15 de desembre, emmarcat en la iniciativa Respon.cat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya.

En l’acte de lliurament de diplomes, presidit per l’Honorable Conseller Felip Puig i Godes i el President del Consell General de Cambres de Catalunya, Miquel Valls i Maseda, s’ha reconegut el bon fer de 20 petites i mitjanes empreses i entitats com ara Apropa cultura, Llagurt, Hidrocolor o MónNatura Pirienus, de Fundació Catalunya-La Pedrera.

MónNatura Pirineus és un equipament ubicat a l’Alt Àneu que ofereix estades i activitats amb la missió de sensibilitzar la societat sobre el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge. Compromès amb el territori, creant llocs de treball i promovent sinergies amb les institucions locals, i compromès amb el medi ambient, ja que disposa d’un edifici bioclimàtic de més de 3.000m2 on s’utilitzen energies renovables i s’apliquen criteris de gestió ambiental.

Aquesta distinció se suma al Guardó de Turisme Responsable 2014 i al certificat Destinació de Turisme Familiar atorgat per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2013, que posicionen aquest equipament dins de l’excel·lència en el seu camp.

2014-12-15_Reconeixement_Bones_Pràctiques_Respon.catMRafaQ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

A %d bloguers els agrada això: