El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

EL NATIONAL TRUST APORTA EL SEU CONEIXEMENT EN UNES JORNADES SOBRE TURISME DE NATURA

El National Trust, entitat europea de referència en la gestió d’espais naturals, va ser fundada l’any 1895 amb l’objectiu de tenir cura d’espais d’interès històric o de bellesa natural per al benefici de la nació, a Anglaterra, País de Gal·les i Irlanda del Nord”.  Actualment protegeix 252.134 Ha de remarcable valor natural i 1.250 km d’espai litoral. És responsable d’edificis històrics que daten de l’Edat Mitjana fins als temps moderns, monuments antics, jardins, parcs naturals i camps de conreus que lloga per la seva explotació. La gran majoria d’aquestes propietats estan obertes als visitants. Els seus espais de pagament reben la visita de 17 milions de persones i s’estima que els seus espais d’entrada lliure van ser visitats aquest any per uns 50 milions de persones.

Amb aquesta carta de presentació, no cal dir que el National Trust ha estat i segueix sent un referent i una font d’inspiració per a la Fundació Catalunya-La Pedrera, que ha convidat al seu Director executiu internacional i Director regional  de Gales, el Sr. Justin Albert a fer una de les ponències marc de les Jornades de Turisme a la Natura que tindran lloc el proper 27 d’octubre a Món Sant Benet.

En un moment en el què la Generalitat vol posicionar Catalunya com a referent en aquesta matèria a la regió mediterrània i en el què la innovació resulta clau per a la supervivència de projectes i negocis, cal escoltar més que mai l’opinió dels grans experts europeus en el sector.

Per a més informació sobre la Jornada, cliqueu aquí.

Imatge Xarxes Socials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

A %d bloguers els agrada això: