El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

ESTUDIANTS UNIVERSITARIS INTERNACIONALS DE LA UDL VISITEN LA XARXA D’ESPAIS NATURA

Els primers dies de juny, alumnes internacionals de la Universitat de Lleida participants en el Màster Erasmus Mundus in Mediterranean Forestry and Natural Resources Management MEDFOR (impartit per un consorci de 7 universitats europees,) i en el Màster Erasmus Mundus European Forestry (d’un consorci de 6 universitats europees), han visitat diversos espais de la Xarxa Espais Natura de la Fundació Catalunya La Pedrera.

IMG_7852 (2)

Els alumnes del MEDFOR van fer una estada de tres dies a la Muntanya d’Alinyà per conèixer la gestió forestal, del medi natural i de la biodiversitat, així com els diversos projectes LIFE en curs (LIFE Operation CO2 i LIFE Pinassa) en aquesta zona dels Prepirineus catalans.

Els alumnes del European Forestry van visitar Montserrat i el Coll de Can Maçana per conèixer la protecció contra incendis i l’ús de la silvopastura així com la gestió d’hàbitats i la biodiversitat que es du a terme dins del projecte LIFE Montserrat. També varen visitar el Congost de Mont-rebei per conèixer els seus valors naturals  i també, amb especial atenció, les mesures relacionades amb la gestió de l’ús públic d’aquest espai.

Aquestes visites s’han realitzat en el marc del conveni de col·laboració signat entre la Fundació Catalunya La Pedrera i la Universitat de Lleida l’any 2013, per estimular el desenvolupament de projectes i activitats de recerca, d’assessorament, formatives i divulgació en l’àmbit del medi ambient i el desenvolupament sostenible associats als espais naturals gestionats per la Fundació Catalunya La Pedrera a les comarques de Ponent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

A %d bloguers els agrada això: