El Bloc de Territori i Medi Ambient

Xarxa d'Espais Natura i projectes de gestió i conservació del territori de la Fundació Catalunya-La Pedrera

VOLUNTARIS A LA XARXA ESPAIS NATURA

Voluntaris a l'AlfacadaLa Fundació ha iniciat un programa de voluntariat ambiental amb la intenció de promoure la participació directa dels ciutadans en la conservació de la natura, afavorir l’educació ambiental i construir una xarxa de persones que coneguin la Xarxa Espais Natura i se’n sentin vinculades.

Les activitats tenen lloc en espais d’elevat interès ecològic situats arreu de Catalunya, i són de caràcter molt divers: des d’activitats de caire més científic com ara censos d’ocells o d’altres animals o plantes, a activitats de conservació de la biodiversitat, manteniment d’equipaments d’ús públic, educatives o socioambientals.

L’any passat, per exemple, amb l’ajut de voluntaris i voluntàries vam refer una tanca a la llacuna de l’Alfacada per a protegir la fauna nidificant; vam fer seguiment i alliberament d’un nou voltor negre a la Muntanya d’Alinyà; vam plantar a l’itinerari del riu de Món Sant Benet; i, a MónNatura Pirineus, voluntaris i voluntàries van col·laborar en el seguiment de biodiversitat, les estades de natura per a nens i nenes i en les tasques de manteniment del centre de fauna.

Si esteu interessats en rebre informació i participar en les activitats de voluntariat ambiental que la Fundació organitza a la Xarxa Espais Natura, us animem a què ens deixeu les vostres dades en el formulari que trobareu a la nostra pàgina web.

Voluntaris plantant a MSB Muntatge nius voltor negre Voluntaris a l'Alfacada Edu i Joan, voluntaris a MónNatura Pirineus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Contacta amb Territori i Medi Ambient

A %d bloguers els agrada això: